Algemene Voorwaarden

Enige verwijzing naar https://www.motorbeschermplaat.com/the Company/Seller/We/Us geldt als een verwijzing naar Steel Sump Guard SRL, Sambatesti straat nr 33 Ap 2, 535600, Odorheiu Secuiesc, provincie Harghita, Roemenië (Hoofdkantoor), handelsregisternummer: J19/710/2019,BTW-nummer: RO 41651103, en de website www.sump-guard.co.uk wordt bediend door ons. Als gebruiker van de website (aangeduid als ”u/uw”), erkent u dat het gebruik van deze website, met inbegrip van alle gemaakte transacties (”gebruik/gebruik making van”) is onderworpen aan onze hiernavolgende algemene voorwaarden.

Aankopen

Aankoop maken kan niet makkelijker zijn! Blader door onze winkel en voeg enige gewenste artikel toe aan uw winkelwagen. Na het afronden van uw selectie, klik op de ”Afrekenen” knop. Vervolgens wordt u een aantal gegevens gevraagd, ter voltooiing van de bestelling.

Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden:

1. PayPal

2. Betaling door Krediet- of Betaal kaart (Betalingsverwerker: STRIPE).

Wij halen het bedrag van uw kaart bij de bestelling en zodra de kaartdetails en beschikbaar voorraad gecontroleerd zijn.

Om ervoor te zorgen dat uw krediet-, betaal-, of rekeningkaart niet zonder uw toestemming wordt gebruikt, zullen wij de naam, adres en overige persoonsgegeven verstrekt tijdens het bestelproces valideren tegen de passende gegevensbestanden van derden. Door deze voorwaarden te aanvaarden stemt u in met deze controles. Bij het uitvoeren van deze controle worden de verstrekte persoonsgegevens mogelijk bekendgemaakt aan een erkende Kredietreferentie Agentschap (Credit Reference Agency), dat kan bijhouden een registratie van die gegevens. U kunt erop rekenen dat dit wordt gedaan uitsluitend ter bevestiging van uw identiteit, dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd, en dat uw kredietrating niet beïnvloed is. Alle gegevens door u verstrekt zijn veilig behandeld, in strikte overeenstemming met de betreffende Europese Toezichthouder voor Gegevensbescherming (European Data Protection Act).

3. Bankoverdracht

Dit zijn onze bankgegevens voor de overschrijving. Gaarne bij overschrijving uw naam en bestelnummer vermelden.

S.C. Steel Sump Guard S.R.L. / Str. Sambatesti 33/2  / 535600 - Odorheiu – Secuiesc / Roemenië
Bank: Unicredit Bank Odorheiu Secueisc
Code IBAN EUR: RO63 BACX 0000 0019 0581 9002
Code IBAN GBP: RO36 BACX 0000 0019 0581 9003
Code SWIFT: BACXROBU

Het ontvangen van een bestelbevestiging betekent dat uw bestelling is geregistreerd bij ons. Het betekent echter niet dat er een overeenkomst bestaat tussen ons.

Alle bestellingen moeten volledig zijn betaald bij de aankoop, behalve anders aangegeven. Prijzen en verzendkosten kunnen te allen tijde gewijzigd worden, wegens variabele wisselkoersen.

Verzending en verwerking 

Leveringen naar de vasteland van Verenigd Koninkrijk duurt normaliter 7 werkdagen, maar het kan meer worden voor afgelegen gebieden.

Wij verzenden ook naar bijna alle vasteland van Europa binnen dit tijdschema. 

Levering

Wij maken gebruik van de volgende internationale vervoerders voor het zenden van onze bestellingen:

*Voor zendingen binnen de EU werken wij samen met GLS/FedEx/DPD
*Voor zendingen buiten de EU gebruiken wij transportbedrijven van derden.

U moet ons binnen twee werkdagen melden als de goederen zijn vermist of beschadigd tijdens het transport, zodat wij een snelle aanspraak kunnen maken op het leveringsbedrijf, en het probleem oplossen. Gaarne uw bestelnummer vermelden in alle briefwisseling.

U stem ermee in dat het bewijs van aflevering, verstrekt door het leveringsbedrijf, is voldoende bewijs voor de ontvangst van de goederen.

Nabestellingen

Als uw artikel niet in voorraad is, zullen wij het nabestellen voor u. U krijgt altijd een email met de mogelijkheid tot annulering van uw bestelling, als u liever niet wacht. /p>

Prijs

De prijs betekent de te betalen vergoding voor uw aankoop, inclusief BTW 19%.

Garantie

Wij garanderen uw tevredenheid. Al onze producten kunnen teruggestuurd worden met een 30 dagengarantie, zonder vragen te stellen.

Alle producten zijn begeleid van de producentgarantie. Sump-Guard.co.uk biedt geen eigen garantie en is niet aansprakelijk voor productstoring of gebreken wegens installering. De klant en de producent zullen alle garantiegeschillen rechtstreeks tussen hen behandelen.

Bereik ons

Als u contact met ons wilt opnemen, gaarne bellen naar +40743912540, of stuur ons een e-mail naar info@sump-guard.co.uk. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier onder de `Contact` tab.

Privacybeleid 

https://www.motorbeschermplaat.com/privacybeleid 

Terugzendingen

Uw rechten zijn beschermd door de Europese Richtlijn inzake verkopen op afstand (EU Distance Selling Directive).

U mag uw bestelling annuleren en de goederen onbeschadigd terugzenden binnen 30 dagen, voor volledige terugbetaling, inclusief verzendkosten. Neem daarvoor contact met ons op, door telefoon of e-mail, met vermelding van uw bestelnummer. Het annuleringsbeleid is ook van toepassing als we schuldig zijn – bijvoorbeeld als de goederen gebrekkig of onjuist omschreven zijn.

De teruggezonden goederen moeten verhandelbaar zijn.

Terugbetalingen

Bij de betaling door krediet- of betaalkaart zullen wij naar dezelfde kaart terugbetalen dat gebruikt was voor het plaatsten en betalen van de bestelling. Bij online betaling door PayPal en als u het artikel hebt teruggezonden zullen wij terugbetalen naar uw PayPal rekening. Bij betaling door bankoverdracht zal de terugbetaling plaatsvinden naar de rekening gebruikt voor het voltooien van de transactie. De terugbetaling zal plaatsvinden binnen 30 dagen. 

ODR

https://webgate.ec.europa.eu/odr

Deze voorwaarden zijn van toepassing op uw bestelling. Wij kunnen onze voorwaarden te allen tijde wijzigen, dus niet aannemen alstublieft dat in de toekomst dezelfde voorwaarden gelden. Geen van deze voorwaarden heeft invloed op uw wettelijke rechten, en deze zijn op geen enkele wijze verminderd.

Bij het ongeldig blijken van een voorwaarde, in toepassing van een wetgeving of regelgeving, zal die respectieve voorwaarde uitgesloten zijn van de algemene voorwaarden in zoverre dat de wetgeving wordt nageleefd, en zonder aantasting van de geldigheid of uitvoerbaarheid van de overige voorwaarden.

GRATIS VERZENDING