Privacybeleid (GDPR)

 

 

 

1 Doel van de gegevensverwerking:

 

Black Skid Plate SRL als gegevensbeheerder gaat akkoord met de inhoud van deze juridische kennisgeving. We verbinden ons ertoe om ervoor te zorgen dat al het gegevensbeheer met betrekking tot ons bedrijf voldoet aan de vereisten van deze juridische kennisgeving en de toepasselijke nationale wetgeving en de rechtshandelingen van de EU.

 

Het privacybeleid van het Black Skid Plate SRL-gegevensbeheer is continu beschikbaar op https://www.motorbeschermplaat.com/privacybeleid

Black Skid Plate SRL behoudt zich het recht voor om deze informatie op elk moment te wijzigen. Uiteraard zullen we onze doelgroep tijdig op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen. Als je vragen hebt over deze aankondiging, schrijf ons dan en onze collega zal je vraag beantwoorden.

Black Skid Plate SRL doet er alles aan om de privacy van de informatie van haar klanten zelf te bepalen, om zo de privacy van onze klanten en partners te beschermen. Black Skid Plate SRL behandelt de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens en neemt alle veiligheids-, technische en organisatorische maatregelen die de veiligheid van de gegevens garanderen. Black Skid Plate SRL beschrijft zijn methoden voor gegevensbeheer hieronder.

 

2 Details gegevensbeheerder:

 

Als u naar ons bedrijf op zoek bent, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Black Skid Plate SRL verwijdert alle e-mails die het heeft ontvangen, inclusief persoonlijke gegevens, na maximaal één jaar vanaf de datum van bekendmaking. 

Naam: Black Skid Plate SRL 
Hoofdkantoor: Kossuth Lajos straat no.50, Odorheiu Secuiesc, 535600 
Bedrijfsregistratienummer: J19 / 80 / 23.02.2017 
Naam van het registratiekantoor: handelsregisterkantoor bij het Harghita-hof 
Belastingnummer: RO37098316 
Telefoonnummer: +4074391250 
E-mail: info@motorbeschermplaat.com

 

2.1 Privacy Officer: 

Naam: Botond Vass 
Telefoon: +40743912540 



3 behandelde persoonsgegevens: 
 

3.1 Persoonlijke gegevens die tijdens de sessie moeten worden verstrekt: 

Er worden tijdens de sessie geen persoonlijke gegevens verzameld, alleen nadat de gebruiker de Algemene voorwaarden op de betaalpagina of het Privacybeleid op elk moment heeft geaccepteerd. 

 
3.2 Technische specificaties: 

Black Skid Plate SRL selecteert en beheert de IT-hulpmiddelen die worden gebruikt om persoonlijke gegevens te beheren bij het verlenen van de dienst, zodat de gegevens die worden verwerkt, zijn: 

1. toegankelijk voor de geautoriseerde persoon (beschikbaarheid); 
2. geloofwaardigheid en authenticatie (geloofwaardigheid van gegevensbeheer); 
3. de integriteit ervan kan worden geverifieerd (data-integriteit); 
4. ongeoorloofde toegang (vertrouwelijkheid van gegevens). 

Black Skid Plate SRL beschermt de gegevens door passende actie tegen ongeoorloofde toegang, wijziging, verzending, openbaarmaking, verwijdering of vernietiging en tegen onbedoelde vernietiging. 

Black Skid Plate SRL biedt technische en organisatorische maatregelen om de beveiliging van gegevensbeheer te beschermen die een niveau van bescherming biedt dat voldoet aan de risico's van gegevensbeheer. 

Black Skid Plate SRL bewaart de vertrouwelijkheid in het kader van gegevensbeheer: 
het beschermt de informatie zodat deze alleen toegankelijk is voor diegenen die er recht op hebben; 
Integriteit: 
het beschermt de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie en verwerkingsmethode; 
Beschikbaarheid: 
Zorg ervoor dat wanneer de in aanmerking komende gebruiker dit nodig heeft, u echt toegang hebt tot de informatie die u nodig hebt en dat u over de hulpmiddelen beschikt om dit te doen. 

3.3 Cookies: 

3.3.1 De functie van cookies : 

Verzamelt informatie over bezoekers en hun uitrusting; registreert de aangepaste instellingen voor bezoekers die kunnen worden gebruikt (bijvoorbeeld bij het gebruik van online transacties, zodat u ze niet opnieuw hoeft in te voeren, het gebruik van de website kunt vergemakkelijken, om de kwaliteit van de gebruikerservaring te waarborgen. 

Voor een op maat gemaakte service ontvangt de computer van de gebruiker een klein datapakket, een cookie genaamd, dat later kan worden gelezen. Als de webbrowser een eerder opgeslagen cookie retourneert, kan de cookie-operator het huidige bezoek van de gebruiker koppelen aan het vorige, maar alleen voor zijn eigen inhoud. 

3.3.2 Essentieel, sessiecookies: 

Deze cookies zijn ontworpen om bezoekers volledig en vlot door onze site te laten bladeren, om de functies en beschikbare services te gebruiken. De duur van dit type cookie verloopt nadat de sessie (browsen) is beëindigd, of door het sluiten van de browser wordt dit type cookies automatisch verwijderd van de computer of een ander apparaat dat wordt gebruikt om te browsen. 

3.3.3 Cookies van derden (Analytics): 

We gebruiken Google Analytics als een cookie van derden op uw site. We gebruiken Google Analytics voor statistische doeleinden en verzamelen informatie over hoe onze site: www.motorbeschermplaat.com door bezoekers wordt gebruikt. De gegevens worden gebruikt om de ontwikkeling en gebruikerservaring van de site te verbeteren. Deze cookies blijven in uw browser staan ​​tot de vervaldatum of op andere apparaten die worden gebruikt om te browsen totdat u besluit ze te annuleren. 

3.4 Online bestelgegevens:

Wettelijk document 
Legale naam 
Btw-identificatienummer 
Naam en achternaam 
E-mailadres 
Facturatie adres 
Bezorgadres 
Telefoonnummer

Alle velden zijn verplicht voor correcte facturering en verzendinformatie. 

3.5 Gegevens met betrekking tot online-beheer en beoogd gebruik:

Elke bezoeker van onze website www.motorbeschermplaat.com kan contact met ons opnemen via ons contactformulier. Hiervoor hebben wij de volgende persoonlijke gegevens van de gebruiker nodig:

1. Naam 
2. Telefoonnummer 
3. E-mailadres 

Het doel van de persoonlijke gegevens die in dit formulier worden verzameld, is alleen om u terug te vinden om op uw vraag te reageren. Alle verzamelde gegevens worden een jaar bewaard of worden op verzoek van de bezoeker verwijderd.


4 Retentietijd van behandelde gegevens: 

De duur van het gegevensverwerkingsproces is verplicht voor het succesvol voltooien van het bestelproces. Voor niet-verplichte gegevens geldt datamanagement tot de betreffende gegevens worden ingevoerd vanaf het moment dat de gegevens worden verwijderd. Klantgegevens worden één jaar, dus twee jaar bewaard, of worden op verzoek van de klant verwijderd. 

5 Het doel, de methode en de wettelijke basis van gegevensbeheer 
 

PERSOONLIJKE GEGEVENS

HET DOEL VAN PERSOONSGEGEVENS VERZAMELD

E-mailadres

Hierdoor wordt u geïnformeerd over de status van uw bestelling. U ontvangt ook informatie via ons e-mailadres van de pakketbezorgingsstatus van uw bestelling.

Telefoonnummer

Aankooporders bevestigen (indien nodig) U kunt en wordt gecontacteerd op het opgegeven telefoonnummer door de pakketbezorgingsoperator voor bezorgingsdoeleinden.

Naam en achternaam

We gebruiken uw naam, zodat we u in onze e-mail kunnen contacteren en u vriendelijk kunnen aanspreken.

Naam en adres van facturering, btw-nummer, de lijst met gekochte producten en services

Als u iets bij ons koopt, vragen we om uw naam en adres voor facturering. Deze gegevens moeten op alle manieren worden bewaard op basis van sectie C. Wet op de jaarrekening 2634/2015 op een andere manier van ten minste vijf jaar.

Bezorgingsnaam en adres

Dit is wat we hebben voorzien voor de koeriersdiensten. Gegroepeerde producten worden dus naar u toegestuurd door een pakketbezorgingsbedrijf van een derde partij.

Het IP-adres en de browser-ID van uw apparaat

Om toegang te krijgen tot onafhankelijke site- en andere webanalytische gegevens, gebruikt de sitebeheerder de Google Analytics-software. Hier krijgen we statistieken voor bezoekers. Deze zijn niet verbonden met uw persoonlijke gegevens.

Relaties sociale mediasites

Voor uw gemak kunnen we ervoor zorgen dat u met ons kunt communiceren op sociale-mediasites (zoals Facebook) in plaats van de gebruikelijke communicatiemodi (zoals e-mail) of dat u onze producten leuk en leuk vindt.

Product feedback

U kunt uw eigen commentaar / feedback op onze producten toevoegen. U kunt anderen helpen bij het kiezen van onze producten.





 

5.1 Algemeen databeheerbeleid: 

Het gegevensbeheer van de activiteit van Black Skid Plate SRL is gebaseerd op vrijwillige toestemming of wettelijke toestemming. In het geval van gegevensbeheer op basis van vrijwillige bijdragen kunnen de betrokkenen hun toestemming op elk moment tijdens de verwerking van gegevens intrekken. In sommige gevallen is het beheer, de opslag en de overdracht van een bepaalde set gegevens wettelijk verplicht, wat specifiek wordt meegedeeld aan onze klanten. 

Black Skid Plate SRL wil door informatieverschaffers worden geïnformeerd dat, als zij hun persoonlijke informatie niet verstrekken, de gegevensleverancier verplicht is de toestemming van de betrokkene te verkrijgen. De beginselen van zijn gegevensbeheer zijn in overeenstemming met de huidige wetgeving inzake gegevensbescherming, in het bijzonder: wet van CXII. Informatie zelfbepaling en vrijheid van informatie; 
Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 95/46 / (Algemene verordening gegevensbescherming, GDPR); Wet V van 2013 - Burgerlijk Wetboek; deel C. Wet op de boekhouding 2634/2015; 656/2002 en 125/2017. Wet inzake de voorkoming en beheersing van het witwassen van geld en terrorismefinanciering; 2013 CCXXXVII. Wet op kredietinstellingen en financiële ondernemingen. 


6 Fysieke opslaglocaties: 


Uw persoonlijke gegevens (dat wil zeggen, de gegevens die mogelijk aan u zijn gekoppeld) kunnen op de volgende manier worden behandeld: 
Aan de ene kant, technische gegevens op uw computer, browser, webadres, bezochte pagina's, aan de andere kant, kunt u ook uw naam, contactgegevens of andere informatie opgeven als u van plan bent om persoonlijk contact met ons op te nemen via deze site. 
Technisch geregistreerde gegevens tijdens de werking van het systeem: de gegevens van de computer van de betrokken persoon die tijdens de sessie zijn gegenereerd en die door het systeem als een automatisch gevolg van de technische processen worden geregistreerd. 

Gegevens die automatisch worden vastgelegd, worden automatisch vastgelegd bij het in- of uitchecken, zonder de specifieke verklaring of actie van de betrokken persoon. Deze gegevens kunnen niet worden gekoppeld aan andere persoonlijke gebruikersgegevens, behalve in gevallen die juridisch bindend zijn. Alleen wij hebben toegang tot de gegevens. 





7 Gegevensverzending, dataverzameling, datacaptors: 

PayPal : Hoofdkantoor: 2211 North First Street San Jose, Californië, Verenigde Staten. Je kunt het Privacybeleid van PayPal hier lezen: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full 

Braintree by PayPal : Hoofdkantoor: Chicago, 222 W Merchandise Mart Plaza, Suite 800, Chicago, IL 60654 U kunt Braintree lezen via PayPal Privacybeleid hier: https://www.braintreepayments.com/en-ro/legal/braintree-privacy -het beleid 


Google : hoofdkantoor: 1600 Amphitheater Parkway in Mountain View, Californië , Verenigde Staten, u kunt het privacybeleid van Google hier lezen: https://policies.google.com/privacy?hl=nl 

Europese Commissie VIES-gegevensbank : hoofdkantoor: Karel de Grote-gebouw, Wetstraat 170, 1040, Brussel, België U kunt het privacybeleid van de Europese Commissie hier lezen:https://ec.europa.eu/info/legal-notice_en#personal -gegevensbescherming 


Facebook : Headquarters: Menlo Park, California, Verenigde Staten. Je kunt het privacybeleid van Facebook hier lezen: https://www.facebook.com/about/privacy/update 


8 Betrokken rechten en handhaving: 

U kunt de betreffende informatie vragen om uw persoonlijke gegevens te verwerken en kan verzoeken om rectificatie van uw persoonlijke gegevens of, met uitzondering van verplichte gegevens, annulering, intrekking, discretie en recht van protest zoals aangegeven in de record en de hierboven vermelde contactgegevens van de datacontroller. 


8.1 Recht op informatie: 

Black Skid Plate SRL neemt passende maatregelen om ervoor te zorgen dat alle informatie met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens als bedoeld in de artikelen 13 en 14 van de AVG en de artikelen 15-22. en artikel 34, op een beknopte, transparante, begrijpelijke en gemakkelijk toegankelijke manier, op een duidelijke en ondubbelzinnige manier. 

8.2 Recht op toegang: 

De betrokkene heeft het recht door de voor de verwerking verantwoordelijke te worden geïnformeerd over de verwerking van zijn of haar persoonsgegevens en, als deze verwerking aan de gang is, heeft hij recht op toegang tot persoonlijke informatie en de volgende informatie: 

1. het doel van gegevensbeheer; 
2. de categorieën van persoonsgegevens in kwestie; 
3. de categorieën ontvangers of ontvangers met wie of welke persoonsgegevens zullen worden meegedeeld of bekendgemaakt, waaronder met name geadresseerden uit derde landen of internationale organisaties; 
4. de beoogde duur van de opslag van persoonlijke gegevens; 
5. de beperking van rectificatie, verwijdering of gegevensverwerking en het recht van protest; 
6. het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit; 
7. gegevensbronnen; 
8. het feit van geautomatiseerde besluitvorming, inclusief profilering, alsmede de gebruikte logica en de begrijpelijke informatie over de betekenis van dat gegevensbeheer en de waarschijnlijke gevolgen voor de betrokkene.

De voor de verwerking verantwoordelijke verstrekt de informatie binnen maximaal een maand na de indiening van een ferm en een schriftelijke aanvraag. 

8.3 Correctierecht: 

De betrokken persoon kan verzoeken om de correctie van onjuiste persoonlijke gegevens die worden verwerkt door Black Skid Plate SRL en de volledigheid van onvolledige gegevens. 

8.4 Herroepingsrecht: 

Indien aan een van de volgende gronden wordt voldaan, kan de Black Skid Plate SRL, op haar verzoek, de persoonsgegevens die erop betrekking hebben, zonder onnodige vertraging verwijderen: 

1. Persoonlijke gegevens zijn niet langer vereist voor het doel waarvoor ze zijn verzameld of anderszins zijn afgehandeld; 
2. Verwijdering van gegevens kan niet worden gestart als gegevensbeheer vereist is: het recht op vrijheid van mening en het recht op toegang uitoefenen; 
3. De nakoming van een verplichting op grond van EU- of nationale wetgeving die van toepassing is op de voor de verwerking verantwoordelijke 
4. Voor de verwerking van persoonsgegevens, of voor de uitvoering van een taak die wordt uitgeoefend in het kader van de uitoefening van openbaar gezag dat wordt uitgeoefend in het openbaar belang of op de voor de verwerking verantwoordelijke; 
5. Of voor het indienen, valideren of beschermen van juridische claims. 


8.5 Recht om gegevensbeheer te beperken: 

Op verzoek van de betrokken persoon beperkt Black Skid Plate SRL de verwerking van gegevens als aan een van de volgende voorwaarden is voldaan: 

1. de betrokkene betwist de juistheid van de persoonsgegevens; in dit geval is de beperking van toepassing op de periode waarin de juistheid van persoonsgegevens kan worden geverifieerd; 
2. gegevensverwerking is illegaal en de betrokkene is tegen het verwijderen van de gegevens en vraagt ​​in plaats daarvan het gebruik ervan te beperken; 
3. de voor de verwerking verantwoordelijke niet langer persoonsgegevens nodig heeft voor gegevensverwerking, maar de betrokkene vereist dat deze wettelijke claims indient, afdwingt of beschermt; 
4. de betrokkene maakte bezwaar tegen gegevensverwerking; in dit geval is de beperking van toepassing op de duur van het bepalen of de legitieme redenen van de voor de verwerking verantwoordelijke prevaleren boven de legitieme redenen van de betrokken partij. Als de gegevensverwerking beperkt is, mogen persoonsgegevens alleen worden verwerkt met de toestemming van de betrokken persoon of met de indiening, handhaving of handhaving van juridische claims of de bescherming van de rechten van een natuurlijke persoon of rechtspersoon, of in het algemeen belang van de EU of van een lidstaat. 

8.6 Opnamerecht: 

De betrokkene heeft het recht de persoonlijke gegevens die hij of zij heeft doorgegeven aan de gegevensbeheerder te ontvangen in een gefragmenteerd, veel gebruikt machinaal leesbaar formaat en in staat te zijn om dergelijke gegevens naar eigen keuze naar een andere gegevensbeheerder te verzenden. 

 

8.7 Recht op protest: 

De betrokken persoon heeft het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of bij de uitoefening van een openbaar gezag dat op de voor de verwerking verantwoordelijke wordt uitgeoefend met het oog op zijn of haar persoonlijke situatie of voor de behandeling van de legitieme belangen van de voor de verwerking verantwoordelijke of een derde partij, inclusief profilering op basis van die bepalingen. In geval van protest mag de voor de verwerking verantwoordelijke geen persoonsgegevens verwerken tenzij dit gerechtvaardigd wordt door dwingende redenen van wettigheid die prevaleren boven de belangen, rechten en vrijheden van de betrokken persoon, of die betrekking hebben op de indiening, handhaving of verdediging van juridische conclusies. 

8.8 Geautomatiseerde besluitvorming in individuele gevallen, inclusief profilering: 

De betrokkene heeft het recht om de reikwijdte uit te sluiten van een beslissing die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerd gegevensbeheer, inclusief profilering, dat van invloed zou zijn op hem of een aanzienlijk effect op hem zou hebben. 




8.9 Herroepingsrecht: 

De betrokken persoon heeft het recht zijn toestemming te allen tijde in te trekken. 

8.10 Recht op rechtvaardigheid: 

In geval van schending van zijn of haar rechten, kan de betrokkene zich wenden tot het gerechtshof. De rechtbank gaat voor zijn beurt weer uit. 

8.11 Privacybeleid Proces Klacht kan worden gericht aan de nationale gegevensbeschermingsautoriteiten: 

Kies voor een gemakkelijke toegang uw nationale gegevensbeschermingsautoriteit hier: http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm 

8.12 Minderjarigen 

De verwerking van de persoonsgegevens van een kind is geoorloofd wanneer het kind minstens 16 jaar oud is. Wanneer het kind jonger dan zestien jaar is, is deze verwerking alleen wettig als en voor zover de toestemming wordt verleend of toegestaan ​​door de persoon die de ouderlijke verantwoordelijkheid voor het kind heeft. 
De lidstaten kunnen bij wet voor deze doeleinden een lagere leeftijd voorschrijven, mits deze lagere leeftijd niet jonger is dan 13 jaar.

De voor de verwerking verantwoordelijke stelt alles in het werk om in dergelijke gevallen na te gaan of de houder van de ouderlijke verantwoordelijkheid voor het kind toestemming verleent of machtigt, rekening houdend met de beschikbare technologie.


9 Overige bepalingen: 

Gegevensbeheer dat niet in deze informatie wordt vermeld, wordt verstrekt wanneer gegevens worden opgenomen. We informeren onze klanten dat informatie, verspreiding, overdracht van documenten op basis van de autoriteit van de rechtbank, de officier van justitie, de onderzoeksinstantie, de inbreukautoriteit, het bestuursorgaan, de nationale gegevensbeschermingsautoriteit, de Nationale Bank van Roemenië, toegang kan verlenen om de gegevens gecontroleerd door Black Skid Plate SRL aan de autoriteiten. Als de autoriteit het exacte doel en de reikwijdte van de gegevensaanvraag heeft aangegeven, verlenen we alleen persoonlijke gegevens voor zover en voor zover deze onmisbaar zijn om het doel van de aanvraag te bereiken.

 

 

 

GRATIS VERZENDING